Olaj nélküli fritőz az izgalmas falatokhoz

Dietetikusok ezrei vallják, hogy az egyezséges táplálkozás egyik legfontosabb lépése, hogy nem fogyasztunk zsírban, olajban sült ételeket. Ez különösen nagy lemondás azoknak, akik szeretik a sült krumplit, a rántott falatokat, fasírtokat.

Van azonban egy jó hírünk! Mégsem kell lemondani ezekről a finomságokról, hiszen van már a kereskedelemben olaj nélküli fritőz, ami egészségesebb változatban tudja ezeket elkészíteni.

Pecsenyék, panírozott szeletek, rántott sajtok is könnyedén el tudnak készülni ilyen módon. Az olaj nélküli fritőz megváltás azoknak, akik utálják a fröccsenő forró olaj utáni sérüléseket kenegetni.

Nincs füst, nincs égett olajszag! A konyha tisztább és rendezettebb marad, így a kezdő konyhatündéreknek is adott a lehetőség, hogy valami remek menüt tegyenek le a családi asztalra. Az olaj nélküli fritőz képes zöldségeket is párolni, így a vegánok, fehérje diétások, cukorbetegek és koleszterinszinttel küszködők szintén megtalálják a számításaikat ezzel a remek „konyhasegéddel”!

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás