A kókuszolaj sok mindenre jó

A természet csodálatos dolgokat kínál, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy felismerjük miként lehet ezeket hasznosítani. A kókuszból rengeteg dolgot készíthetünk. Többek között a kókuszolaj az, amit érdemes felhasználni a sütés-főzés során.

Ugyanúgy használhatjuk, mint a napraforgóból készült társát, viszont az ásványi anyagoknak köszönhetően, ennek sokkal nagyobb a tápanyagértéke és ezáltal egészségesebb is. Szilárd halmazállapotban használhatjuk zsiradékként is, de ha megolvasztjuk, akkor a kókuszolaj felhasználásával még gluténmentes kenyeret is süthetünk.

A paleo étrend kifejezetten ajánlott azoknak, akik valamilyen ételallergiában szenvednek, hiszen olyan alapanyagokat használ, amelyek alternatív megoldást jelenthetnek egy-egy problémára. Főleg azért nagyon előnyös, mert így nem kell lemondania senkinek a finom ízekről.

Egy süteménynek ellenállni nagyon nehéz feladat, annak aki nem fogyaszthat glutént, de többek között a kókuszolaj az egyik olyan alapanyag, aminek a felhasználásával ez is lehetségessé válik, nem beszélve a többi természetes édesítőszerről.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás