A Bergamott olaj sokszínű készítmény

Az erősen koncentrált, növényekből kivont szérumokat számtalan területen felhasználják. A Bergamott olaj az illatszergyártás fontos alapanyagát képezi.

A citrusfélék családjába tartozó narancsfajta zöldessárgás színű, nagymértékben tartalmaz terpén-alkoholt, bergaptolt, linomént és dipentént az összetételében, amelyek serkentik az emésztést, nagymértékben javítják a kedélyállapotot és kiválóan hatnak a torokgyulladás esetén, mint toroköblítő szer.

A kozmetikai iparban szappanok, parfümök és illatosítók előállításánál használják. A Bergamott olaj bizonyos teák összetételében is fellelhető.

A fertőtlenítő hatásának jóvoltából, felhasználható a borogató kötésre cseppentve, hiszen összehúzza a nehezen gyógyuló sebeket és a műtéti hegeket egyaránt, valamint alkalmazható a pattanásos és zsíros felhám kezelésére. A Bergamott olaj az aromaterápiás kezelések idején fejti ki leginkább a jótékony hatását. A koncentrált szérum könnyedén beszerezhető és felhasználható az otthoni illatosító készülékekben is.

Print Friendly, PDF & Email

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás