Wizzair bőrönd

Wizzair bőrönd és kézipoggyász akciósan

Aki európai városokat látogat meg repülőjárattal, az rendszerint a Wizzair szolgáltatásait veszi igénybe. A repülőutak rövidek és olcsók, így mindenki szívesen választja ezeket. A fedélzetre felvihető kézipoggyászok száma korlátozott és más légitársaságokhoz hasonlóan, meghatározott méretek alapján engedik fel a csomagokat.

A nagyobb méretű utazótáskákért ugyanis már fizetni kell és a raktérbe kerülnek. Látogassa meg a honlapunkat, ha Wizzair bőrönd vásárlásra adná a fejét! A standard méretű bőröndök mellett, kézi táskához hasonló női poggyászok is kaphatóak, vagy férfi laptop hátizsákok. Az anyaghasználat széles skálán mozog, textil, bőr, műanyag és fém, megannyi színben pompáznak és a minták csodaszépek.

A Wizzair bőrönd kiválasztása nemcsak a külseje vagy az ára szerint történik, sokan a gyakorlatiasságot veszik figyelembe és helyezik előtérbe. Például aki jól tudja, hogy nem bír cipekedni, az bizony egy kényelmes, kerekeken guruló és fogantyúval húzható Wizzair bőrönd mellett teszi le a voksot. Rendeljen Ön is az igényei szerint!

Print Friendly, PDF & Email