Vágyfokozók beszerzése online

Vágyfokozó szerek az egészség szolgálatában

Egyes vizsgálatok szerint, a nemi élet számtalan kedvező élettani hatással bír a szervezetünk és különböző szerveink működésére.

Már csak ezért is megéri a szexuális problémákat orvosolni és a testi-lelki egészség javítása érdekében vágyfokozó szerek használata mellett dönteni. A kutatások ugyanis kimutatták, hogy a rendszeres és örömteli szexuális élet nemcsak a hormonháztartásra, hanem az anyagcserére, az immunrendszerre, a szív és az agy működésére is kedvező hatással van.

Már heti 2-3 együttlét jelentősen csökkenti a szívinfarktus és az agyvérzés esélyét, ezért idősebb korban is ajánlott rendszeresen nemi életet élni. Ezen kívül, a kutatások azt is megállapították, hogy a szexuális életet élő idősebb férfiak körében ritkábban fordul elő prosztatarák.

Mivel az urak szexuálisan aktív várható életkora elég magas, átlagosan 70 év, ezért egy bizonyos kor felett általában szükségessé válhat különböző vágyfokozó szerek alkalmazása a zökkenőmentes, örömteli szeretkezéshez, ám nem szabad, hogy ez a kedvüket szegje.

Print Friendly, PDF & Email