Tudta, hogy kézműves fagylaltot rendelni is lehet?

Az internetnek köszönhetően, mindent sokkal könnyebben szerezhetünk be. Még a kézműves fagylalttal is ez a helyzet. Vannak olyan oldalak, amelyeken keresztül rendelni is lehet kézműves fagylaltot: http://www.hiszteriafagylalt.hu/fagyi-rendeles-kiszallitas.php. Kihagyhatatlan ajánlat, különösen akkor, hogyha valódi alapanyagokból készített olasz fagylalttal szeretnénk megörvendeztetni a vendégeinket.

Egy rendezvényen, a különféle fogások mellett, fontos a desszertről is gondoskodni, ami sok esetben elég megosztó lehet. Viszont a fagylaltot szinte kivétel nélkül mindenki szereti. Természetesen ebben az esetben nem a szupermarketekben kapható pálcás fagyira kell gondolni, hiszen az köszönőviszonyban sincs azzal, amit a Hisztéria Fagylalt nagykereskedés kínál. Ilyen minőséget nem lehet előállítani egyik napról a másikra. Aki egy nap arra ébred, hogy tapasztalat híján bele szeretne vágni a fagylalt bizniszbe, annak elég kitartó munkára lesz szükség.

A Hisztéria Fagylalt nagykereskedés sem ma kezdte. Éppen ezért lehet az, hogy 50-nél is több ízben készülnek a fagylaltok, már több mint 25 éve. A kiszállítás kétfajta tégelyben történik. A kisebbe 3 kg, míg nagyobb tégelybe 4,5 kg fagylalt fér. A gyártási és a kész fagylalt kiszállítási rendszer teljesen megfelel a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak. A termékek esetében két nagy csoport különböztethető meg, mégpedig a jégkrém és a kézműves fagylalt. A főzött fagylalt viszonteladóknak tehát nem árt tisztában lenniük azzal, hogy mi a különbség ezen 2 termék között.

A jégkrém ipari technológiával készül, rengeteg ízfokozó hozzáadásával, ezért az élvezeti értéke sokkal alacsonyabb a kézműves fagylalté. Ezzel szemben, a kézműves fagylalt természetes alapanyagok hozzáadásával készül, sokkal gazdagabb íz-világgal rendelkezik és az élvezeti értéke is jelentősen magasabb, mint a jégkrémmé, ráadásul egyedien díszíthető, ami még inkább ellenállhatatlanná teszi. A melegen főzött kézműves fagyi esetében lehet kombinálni az ízeket, de fontos figyelni a harmóniára is, a tökéletes végeredmény érdekében.

Print Friendly, PDF & Email

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás