Remek alapanyag az aszalt gyümölcs

A gyümölcsök és zöldségek konzerválása nagyon széles körben mozog, hiszen a dunsztolástól kezdve egészen az aszalásig, számos feldolgozási módjuk van. A nyári melegben, az aszalt gyümölcs – bár nagyon koncentráltan tartalmazza a cukrot – a benne rejlő ásványi anyagokat és vitaminokat is megtartja.

Magyarországon a sütemények készítésénél, mind a háziasszonyok, mind a cukrászok szeretik az aszalt gyümölcs felhasználását. A legnépszerűbbek az ananász, a szilva, a barack, az áfonya aszalványai, valamint a mazsola.

Az újabb gasztro-trendek bátrabban nyúlnak az olyan újdonságokhoz is, mint például az aszalt goji bogyó, a kandírozott gyömbér, magozott aszalt datolya vagy a füge, sőt, még aszalt mangó is kapható nálunk.

Online boltunkban 250 és 500 grammos kiszerelésekben találja ezeket. Válassza ki Ön is, milyen aszalt gyümölcs felhasználásával szeretne sütni vagy desszertet készíteni és rendelje meg otthona kényelméből! Csomagját házhoz szállítjuk, nem kell időt pazarolnia annak átvételével!

Print Friendly, PDF & Email

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás