Melyik webáruházban találhatóak Dell alkatrészek?

Akár egy asztali számítógépbe, akár egy szerverbe ruházunk be, később szükség lesz további alkatrészek, kiegészítők megvásárlására.

Bár a Dell alkatrészek fölöttébb megbízhatóak és hosszú élettartamúak, a végtelenségig nyilván nem működhetnek. Ezért jó, ha ismerünk egy olyan helyet, ahol lehetőség van a meghibásodott alkatrészek pótlására, illetve a bővítésre, “tuningolásra” alkalmas kiegészítők beszerzésére. A serverelite.hu webáruház a tökéletesen működő használt Dell szerverek és storage-ek mellett, az ezekhez szükséges alkatrészeket is forgalmazza. A Dell alkatrészek is természetesen teszteléseken mennek keresztül, mielőtt felkerülnének a webáruház virtuális polcaira.

A vásárlók választhatnak a memóriák, a hálózati kártyák, a kártyaolvasók, a merevlemezek, a processzorok és sok más alkatrész közül. Vannak olyan jó állapotban lévő Dell alkatrészek is, amelyeken szeretne túladni? Akkor szintén jó helyen jár, mert a ServerElite használt szerver, storage valamint alkatrész felvásárlással is foglalkozik. A ServerElite minden esetben jó partner.

Print Friendly, PDF & Email