A komfortért felel a Steelseries egérpad

A Steelseries-t sokan úgy ismerik, mint az az egér és egérpad gyártó, amelyik a termékei révén szeretné megadni a gamereknek a legjobb játékélményt.

Ez nem valósulhat meg a Steelseries egérpad nélkül, ugyanis ez felel a maximális kényelemért, még akkor is, amikor a Sensei egérről van szó, amelyik ténylegesen jól kezelhető. Ezért is mondják sokan, hogy a Sensei a világ legjobban személyre szabható egere. Ez azért van így, mert a cég weboldaláról letölthető Engine programnak köszönhetően elképesztő beállítási lehetőségek tárulnak a tulaj elé. Itt kiemelhető az Exactaim nevű opció, amellyel a felhasználó beállíthatja, hogy az egér a kurzor lassú mozgatásánál lejjebb vegye a CPI-értéket, így segítve a pontosabb célzást.

Nyilván ott van ennek az ellenkezője is, amelyik a gyors mozgásoknál automatikusan feljebb veszi az érzékenységet. Rendesen csak akkor lehet ezt kihasználni, ha adott a Steelseries egérpad is. Ez megadja a csuklónak azt a komfortot, amelyikkel nem érzi majd meg, ha egy igazi gamer maratonon vesz részt az ember.

Print Friendly, PDF & Email