Kellően masszív az alumínium állvány

Vannak olyan feladatok, amiket nem lehet egyszerűen elvégezni, még olykor létráról sem. A nagyon magasan található felújítási munkálatok, esetleg takarítás, megköveteli a precizitást. Ilyenkor jönnek jól az alumínium állvány változatok. Ezeknek számos előnye van.

A gurulós kivitelek például könnyedén mozgathatóak, aminek hála, nagy távolságokat is le lehet fedni velük, például hatalmas gyárépületek körüli munkák során egyszerűen utolérhetetlenek. Természetesen gondoskodni kell az alumínium állvány megfelelő kitámasztásáról, amikor adott helyen történik a munka. Az összeállítása nagyon gyorsan és egyszerűen megoldható.

Annak ellenére, hogy könnyű szerkezeti elemekből épül fel az alumínium állvány, mégis rendkívül stabil. Nem fogunk csalódni a képességeiben. A rajta történő közlekedést bordázott képcsők segítik. Ha meg tudjuk oldani a szállítást a munkaterületek között, akkor az alumínium állvány összeszerelve is maradhat, de igény esetén gyorsan lebontható. Ismerjük meg a további sajátosságait a barkacsland.hu oldalon!

Print Friendly, PDF & Email