Építkezés kategória bejegyzései

Barabás téglakő térkőnek is használható

Amikor új otthont nézünk ki magunknak és választásunk egy szép családi házra esik, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy a kert modern vagy antik hangulata érdekében térkővel díszítsük a kinti felületeket. Akár a modern, akár az antik mellett döntünk, tisztában kell lennünk azzal, hogy nem egyszerű feladat a térkő lerakása.

Nagyon sok mindenre kell figyelni a munkálatok során, elsősorban az eltervezett mintázat megfelelő kivitelezésére, de arra is gondunk kell legyen, hogy a térkő alapjául szolgáló talaj megfelelően legyen előkészítve. Máskülönben fölöslegesen dolgozunk, mert néhány hónapon, esetleg éven belül a kövek elmozdulnak és csúnya lesz az összhatás, aminek következtében föl kell majd szedni az egészet és újra kell majd rakni.

Ezért érdemes már az első pillanatban szakemberre bízni a munkát és akkor csökkenthetjük ezeknek a kellemetlen következményeknek a kockázatát, mert nem egyszerű feladat a térkő lerakása. Ha egy igazán precíz és szakszerű térkő forgalmazót és egyben kivitelezőt keres, akkor a Dalos Építőanyag vállalatnál biztosan rátalál a megfelelő partnerre a tervei megvalósításához. Egy kattintás ide a folytatáshoz….