Lakáshitel családoknak

CSOK a többgyermekes famíliáknak

A család társadalmunk alappillére. Érthető, ha ragaszkodunk hozzá, támogatjuk a megteremtését, ahogy csak tudjuk. Mi polgárok azzal, hogy vágyunk rá, keressük életünk párját, akivel majd együtt nevelhetjük a csemetéinket, a kormány pedig azzal, hogy támogatja a családokat a CSOK által.

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény remek lehetőség azoknak, akik egy kicsi lakásban élnek. A kisebb lakások meghittek, otthonosak, de ahogy megérkezik az első gyermek, talán több is, már kezd szűkössé válni.

A CSOK 10+10 és 10+15 támogatással könnyedén eljuthatunk az első lépésig egy ház vásárlásáig vagy felépítéséig. A 10+10-es elnevezés 10 millió vissza nem térítendő támogatást jelent kétgyermekes családoknak, és 10 millió forintig igényelhető kedvezményes kamatozású kölcsönt.

A 3 vagy annál több gyermeket nevelő családoknál a hitel összege 15 millió, mivel a több gyermek, több kiadással is jár. A CSOK elérhető úgy is, hogy a szülők ígéretet tesznek a gyermekvállalásra, így a megszületett gyerkőceiket már a saját otthonban fogadhatják.

Print Friendly, PDF & Email