Ppd mentes hajfesték

Biztonsággal alkalmazható a PPD mentes hajfesték

A különböző hajfestékek nem mindig használhatóak teljes biztonsággal, mert egyes személyeknél irritációt, allergiás reakciókat válthatnak ki. Ezért nagyon jól ki kell választani azt a terméket, amelyiket a hajkoronánkra alkalmazni szeretnénk.

Profi választás a brelilshop.hu webshopban megvásárolható PPD mentes hajfesték, ugyanis ez a formula minden olyan anyagot mellőz, ami allergiát okozhatna. Mikro-pigmentekkel került kifejlesztésre ez a technológia. Ezek könnyedén jutnak be és oszlanak el a hajszálak belsejében, ahol az aktivátorukkal kifejtik a hatásukat, nagy színmolekulákat hoznak létre. Mivel jól beágyazódnak a rostokba, ezért a hajmosás során nem kopik majd le a szín. Ez pedig a másik jogos elvárás egy színvonalas hajfestékkel szemben. Ugyanakkor megőrzi a haj lágyságát, finomságát, gyöngéden ápolja azt és fényessé varázsolja.

Tehát, ha ez a PPD mentes hajfesték kerül alkalmazásra, akkor az eredmény tökéletes fedés, intenzív, vibráló színek, extra fényes lesz. Reális áron vásárolható meg a PPD mentes hajfesték a webshopból.

Print Friendly, PDF & Email