A báb vásárlás intézményeknek is ajánlott

A bábozás fejlesztő, szórakoztató játék, amiben minden gyereknek részesülnie kell. Ne fossza meg Ön se csemetéjét ettől a csodálatos élménytől, hiszen a báb vásárlás gyorsan és jutányos áron megtörténhet, ha a megfelelő helyen teszi azt!

A cleverpuppets.hu webáruházban törzsvásárlói kedvezményt is kaphat, ami azt jelenti, hogy kerek 8%-al olcsóbban vásárolhat. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy vásárláskor regisztrál, így a webáruház rendszere be tudja azonosítani majd a kedvezményt. Ha ezen az oldalon bonyolítja le a báb vásárlás folyamatát, akkor vásárlói véleményeket is elolvashat, megtudhatja, hogy más gyerekek miként fogadták a bábokat, mennyit szokták használni azokat.

Ember- és állatfigurás, illetve kesztyűbábok megvásárlására egyaránt van lehetősége. Vannak próbacsomagok is készleten, amelyeknek célja, hogy az óvodás, bölcsődés gyerekek fejlesztéséhez hozzájáruljanak. Ezek a csomagok lehetőséget adnak arra, hogy báb vásárlás előtt az intézmények kipróbálják, teszteljék azokat.

Print Friendly, PDF & Email