Nedves falak kiszárítás

A salétromos sav burkolása hatékony megoldás

Bizonyára már sokan találkoztak a nedves falak okozta problémákkal. Elég nehéz megoldást találni erre a megszüntethetetlennek tűnő problémára. A salétromos fal burkolása nem szünteti meg gyökeresen a nedvesedést, viszont látványosan kezeli a problémát.

Így nem fog minden évben leperegni a vakolat, ami lássuk be, hogy esztétikai szempontból is elég lehangoló látvány. A talajvíz vagy a párásodás okozta gondokat speciális eszközök és berendezések segítségével lehet leküzdeni.

Hogyha a salétromos fal burkolása sem oldja meg huzamosabb ideig a problémát, akkor szakemberhez kell fordulni. Létezik egy speciális berendezés, amivel ki lehet szivattyúzni a nedvességet a falakból.

A salétromos fal burkolása után, a nedvesség könnyebben el tud párologni, így a nedvesedés már egyáltalán nem lesz olyan látványos és nem tesz kárt a vakolatban, ami addig rendszeresen lepergett. Egy felújítás alkalmával nem kevés energiát és időt kell befektetni a falak rendbetételére. Viszont, ha nem gondoskodunk a salétromos fal burkolásáról, akkor minden kezdődhet elölről.

Print Friendly, PDF & Email