A pajzsmirigy betegségek természetes kezelése

Állandóan fáradékony, ingerült? Hiába küzd a felesleges kilókkal, nem sikerül megszabadulnia tőlük? Lehetséges, hogy a háttérben pajzsmirigy problémák állnak. Ezek sajnos nem ritkák, mivel a nyugati civilizáció életmódja rásegít a tünetek kialakulására. Az elhízás, stressz, rossz táplálkozás is kiválthatja a tüneteket, ha pedig már megjelent a betegség, akkor egyre nehezebb a fogyás, de a stressz is fokozódhat.

Magyarul ez egy ördögi kör. Magyarországon is megfigyelhető a pajzsmirigy betegségének mind a három a fajtája: az alulműködés, a túlműködés és annak gyulladása. Az általános protokoll a gyógyszeres kezelés felírása, mint gyógymód. A probléma, hogy ezek a gyógyszerek sok esetben csak a tüneteket csillapítják.

Érdemes kipróbálni a pajzsmirigy alternatív kezelését, a táplálkozás javítása és a természetes étrend-kiegészítők beiktatásával. Javasolt több egészséges, telített és egyben telítetlen zsírsavat, meg fehérjét fogyasztani. A peakshop.hu webáruházból megvásárolható Pyruvat zsírégető pedig a diéta betartásában segíthet.

Print Friendly, PDF & Email