Minőségi szerszámok és tartozékok

A négertárcsa sokoldalú alkalmazása

A kemény felületek megmunkálásához kemény eszközökre van szükség. Éppen erre való a négertárcsa is, ami tulajdonképpen egy csiszolókő, amit szilícium-karbid szemcsék alkotnak. Ez teszi lehetővé a terméskövek, betonfelületek tisztításához.

Továbbá, gyakran szokták alkalmazni az autóiparban is, különösen karosszériajavításhoz, de megállja a helyét, hogyha a pur-hab eltávolítására van szükség. A használata rendkívül egyszerű, mivel fúrógéphez lehet csatlakoztatni.

A négertárcsa a fémfelületek esetében is sikerrel alkalmazható. A hegesztési varratok tisztítása nagyon jelentősnek számít esztétikai szempontból, viszont a fúrógéphez csatlakoztatható négertárcsa segítségével sokkal könnyebben megbirkózhatunk ezzel a feladattal.

A lakk és a rozsda eltávolítása megoldható teljesen vegyszermentesen abban az esetben, hogyha ezt az eszközt használjuk. A rugalmas állaga miatt, rendkívül praktikus és sokoldalú. Az négertárcsa otthoni használata is sok esetben indokolt a felújítási munkálatok és a hobbibarkácsolás során.

Print Friendly, PDF & Email